AMR Tampere: Kaksi kiinniotettu tekaistuilla ”syytteillä” – yksi edelleen poliisin huostassa

Posted on heinäkuu 11, 2011

0


Tänään, 10. heinäkuuta, noin kello 03.00 (ajankohta voi myös olla aikaisempi) poliisi kiinniotti kaksi ihmistä Santalahdessa ”Pispalan feimeillä”. Poliisi ilmoitti näille kahdelle kiinnioton syyksi ”poistumiskäskyn noudattamatta jättämisen”. Toisen, nyt vapautetun henkilön, mukaan mitään käskyä ei ikinä annetukaan.

Yksi kiinniotetuista päästettiin vapaaksi poliisin ensin vietyä hänet jonkin matkan päähän kiinniottopaikasta. Ilmeisesti syynä oli hänen täysikäisyytensä (eli vaikeampi kiinniottaa/pidättää ilman syytä). Poliisi kuitenkin esimerkiksi kertoi tälle ulkomaan passin omaavalle henkilölle pitävänsä häntä vangittuna kunnes hänen lentonsa takaisin kotimaahan on lähtenyt.

Toinen kiinniotettu on vieläkin poliisin huostassa. Hän on alaikäinen, joten poliisin oli helppo viedä hänet Paussille (eli alaikäisten putkaan) ilman minkäänlaista veruketta.

Menemme häntä vastaan aamukuudesta lähtien Sorinkadulle Paussin eteen (Poliisiaseman eteen). Tule mukaan osoittamaan solidaarisuutesi poliisin kidnappaamalle toverille ja osoittamaan että emme tule sietämään tällaisia toimia naapurustoissamme.

Tampereen Anarkistinen Musta Risti

Mainokset