Viestejä Virastotalon ikkunoissa ja Kiinteistötoimen sisäpihalla

Posted on heinäkuu 11, 2011

0


Sunnuntain 10.7. ja maanantain 11.7. välisenä yönä Virastotalon ja Kiinteistötoimen julkisivuihin ilmestyi spray-maalilla kirjoitettuja viestejä. Virastotalon ikkunassa olleessa viestissä otettiin kantaa Rantaväylän tunneliin liittyen ja Kiinteistötoimen sisäpihalla olevissa viesteissä julistettiin muun muassa kostoa Hyhkyn valtausten häädöistä.

Aamulehti uutisoi tänään viestistä Virastotalon ikkunoissa, jota ei jostain syystä vaivautunut kirjoittamaan juttuun. Viesti oli pesty ikkunoista ainakin ennen kello kolmea, mutta Aamulehden kuvasta voi päätellä sen olleen: [PO]LIITIKOT EIVÄT KUUNTELE MEITÄ, [MIKSI] KUUNNELLA HEITÄ, EI RANTAVÄYLÄN TUNNELIA (A)*.

Viesti liittynee Rantaväylän tunnelista elokuussa 2009 kaupunginvaltuustolle ehdotettuun kansanäänestyksen. Kaupunginvaltuusto hylkäsi esityksen, vaikka kansanäänestystä vaatineessa adressissa oli melkein 9000 nimeä – yli viisi prosenttia äänioikeutetuista.

Kiinteistötoimen sisäpihalla oli lukettoman monia kirjoituksia: lukuisia ”SQUAT HYHKY PAYBACK” (suom. takaisinmaksua Squat Hyhkystä) -tekstejä, ”MORO”, ”KIINTEISTÖTOIMI MORO, WE’RE BACK”, sekä Squat Hyhkyn ja Squat Viiskakkosen häätöjen takapirun Kiinteistötoimen kiinteistöisännöitsijä Juhani Pentinmäen väitettyyn/huhuttuun vuokralais(t)ensa seksuaaliseen ahdisteluun viittaavia ”PIAN PENTINMÄKI EI ENÄÄ VUOKRAA SEKSILLÄ”, ”P-MÄKI AHDISTELIJA” ja ”P-MÄKI LÄPS LÄPS! AHDISTELE TÄTÄ”. Lisäksi seinillä oli runsaasti ympyrä-A- ja squat-symboleja. Kiinteistötoimen sisäpihan tekstejä pestiin pois kolmen aikaan päivällä.

  

 

_________________________________________

* []-merkkien sisällä olevat sanat tämän tekstin kirjoittajan arvailua

Mainokset
Posted in: UUTISET