Utain: Hämeenkyröläinen vasemmistopoliitikko haki uusnatsijärjestöön

Posted on marraskuu 1, 2011

0


Hämeenkyrön perusturvalautakunnan varajäsen Nino Nevalainen(vas.) on hakenut jäseneksi äärioikeistolaiseen Suomen kansalliseen vastarintaliikkeeseen.

Nevalainen myöntää lähettäneensä hakemuksen, mutta painottaa, ettei ole kansallissosialistisen uusnatsijärjestön jäsen.

– Joskus varmaan kännissä olen hakenut, mutta peruutin heti hakemuksen, Nevalainen kertoo Utaimelle.

Vasemmistoliiton edustajana toimivan Nevalaisen mukaan hänen arvomaailmansa eroaa täysin Suomen vastarintaliikkeen ajamista arvoista. Jäsenhakemuksen lähettämisellä vasemmistopoliitikko halusi omien sanojensa mukaan testata palvelun toimivuutta. Nevalainen ei usko, että jäsenhakemuksen julkaisemisella olisi vaikutuksia perusturvalautakunnan varajäsenyyteen.

– Ei ole paljon tullut käytyä kokouksissa. Hakkerit murtautuivat vastarintaliikkeen sivuille ja vuotivat jäsenhakemuksia lähettäneiden ihmisten tiedot internetiin maanantaina. Nevalainen suhtautuu tietojensa hakkerointiin tyynesti.

– Se on sitten jonkun toisen rike, ei oikeastaan kiinnosta. Samaiselta nettilistalta löytyy myös parinkymmenen muun pirkanmaalaisen nimet, osoitteet ja puhelinnumerot.

Kansallissosialistinen Suomen vastarintaliike (SVL) korostaa toiminnassaan isänmaallisuutta ja taistelee monikulttuurisuutta ja maahanmuuttoa vastaan.

[utain]

Mainokset
Avainsanat:
Posted in: UUTISET