Occupy – mitä seuraavaksi?

Posted on joulukuu 7, 2011

0


Avoin torikokous
lauantaina 10.12.2011 klo 15
Tampereen Sosiaalifoorumin Talvifoorumissa

Pohjois-Afrikasta Espanjan kautta maailmalle levinnyt demokratialiikehdintä jatkaa kehittymistään ympäri maailman – myös Suomessa. Monimuotoista liikehdintää yhdistävät pääoman saneluvallan vastustaminen ja pyrkimys luoda vaihtoehtoja nykyisen päätöksentekojärjestelmän vaihtoehdottomuudelle ja epädemokraattisuudelle. Puheenvuoro on poliittisen ja taloudellisen eliitin sijaan tavallisilla ihmisillä.

Mitä torikokouksilla voi saada ja on saatu aikaan? Mitä seuraavaksi tapahtuu? Tervetuloa mukaan luomaan ideoita ja innostuksia tulevaan paikalliseen toimintaan! Torikokouksista tuttuun tapaan keskustelu on avointa ja tasa-arvoista.

Lisätietoa torikokouksesta: http://torillatavataan.wordpress.com/

***

Tamperelaiset kansalaisjärjestöt järjestävät Talvifoorumin lauantaina 10.12. klo 11-17 Työväenmuseo Werstaalla (Väinö Linnan aukio 8, Finlaysonin alue)

Talvifoorumissa esitellään analyysejä eurokriisistä ja sen ratkaisuista, dokumentteja alkuperäiskansojen oikeuksista ja näkökulmia arvokkaiden luontoalueiden hoitoon. Vetoomustyöpajassa kirjoitetaan kirjeitä ihmisoikeuksien puolustajille ja auditoriossa perehdytään dokumentin avulla vuoden 2007 hoitajien lakkoon.

Koko ohjelman ja lisätietoja löydät täältä:
http://www.tampereensosiaalifoorumi.fi/

Oletpa aloitteleva maailmanparantaja, pitkän linjan aktivisti tai taloutta seuraava huolestunut kansalainen,  tule foorumiin kuuntelemaan ja osallistumaan. Tervetuloa!

Mainokset
Avainsanat:
Posted in: TOIMINTAKUTSUT