Mielenosoitus maahanmuuttopolitiikassa esiintyvää rasismia vastaan 21.3.

Posted on maaliskuu 20, 2012

4


Open Demonstration Forum, Avoimen Mielenosoitusfoorumin ensimmäinen tapahtuma

keskiviikkona 21.3. klo 16 Keskustori, Tampere

 

Mielenosoitus maahanmuuttopolitiikassa esiintyvää rasismia vastaan

alkaa Keskustorilta klo 16 ja päätyy kulkueena Galleria Rajatilaan, intialaisen performanssitaiteilija Suvan esitykseen.

On erittäin suotavaa tuoda oma mielenosoituskyltti tai vaikka banderolli, mutta se ei ole este osallistumiselle.

 

Demonstration against racism in immigration politics

beginning from Central Square of Tampere at 16:00 and continuing to gallery Rajatila (Hämeenpuisto 10) where will happen a performance by the indian artist Suva.

 

Tamperelainen Hirvitalo ja porilainen T.E.H.D.A.S. yhdistivät voimansa luodakseen Galleria Rajatilaan teoskokonaisuuden, jonka motiivina on kyntää ideologinen maaperää avoimeksi mielipiteen muodostuksen ja ilmaisun tilaksi. Visuaalinen konstruktio vahvistaa intentiota interventioiden toteutukseen.

Mielenosoitus on kannanottamisen fyysisin muoto. Aina mielipiteet eivät ole rationaalisia, loogisten johtopäätösten ilmaisua tai seurausta ideologioista, vaikka usein näin onkin. Jokainen mielipide kuitenkin on tärkeä ja sillä on oikeus tulla kuulluksi. Mielenosoittaminen on ennenkaikkea ihmisoikeus.

Näyttelyaikana tapahtuva Open Demonstration Forum on kokeellinen mielenosoitustyöpaja, jossa järjestämme mielenosoituksia ihmisille tärkeiden asioiden puolesta. Mielenosoitustyöryhmämme tärkeimpänä tavoitteena on luoda vuoropuhelulle ja osallistumiselle pohjautuvaa toimintaa ja taistelella yleistä hyssyttelyä ja apatiaa vastaan. Järjestämme kaupunkitilaan mielenosoituksia, jotka manifestoituvat osallistavan videodokumentoinnin kautta myös Rajatila-galleriassa.

Haluatko tuoda asiasi julki? Jäikö jotain hampaankoloon? Haluamme tuoda esille juuri Sinua koskettavat epäkohdat! Aiheet voivat olla mitä vain. Voit jättää ehdotuksesi suoraan Rajatila-galleriaan osoitteeseen Hämeenpuisto 10, sähköpostilla osoitteeseen mooseissue@gmail.com tai tekstiviestinä numeroon 0417823725.

Tulevien demonstraatioiden aiheet ja paikat ilmoitetaan mielenosoitusten yhteydessä, sekä sähköpostin ja foorumien välityksellä.

 

Hirvitalo

T.E.H.D.A.S.

Rajataide

Mainokset
Avainsanat:
Posted in: TAPAHTUMAT