Antifasistista räppiä Nekalassa

Posted on kesäkuu 4, 2012

0


Lauantaina 2. kesäkuuta oli Nekalan Wanhassa Tapissa tapahtuma nimeltä Fasistivapaa Nekala. Ilta alkoi Ylen dokkarilla ja keskustelulla ja sitten oli musiikkia. Sisäänpääsymaksu oli vapaaehtonen ja pöydällä oli jaossa pamfletteja (anti)fasismista.

Tulin paikalle kun Taskumatti oli jo alottanu eli missasin sitä edellisen ohjelman. Kuuleman mukaan kapakka lauantai-iltana ei ole paras paikka järjestää vakavia keskusteluja fasismista ja antifasistisesta toiminnasta.

Taskumatin sfääreissä liikkuvat biisit ja psykedeelinen valoshow yhdistyi aikamoiseks lauantaialkuillan tripiks. Meininki oli kuitenkin rentoo ja ilosta ja Mattia oli kiva seurata, kun oli selkeesti mukavaa lavalla. Erityisen siistiä oli duona vedetty Mustan Perjantain mansebiisi. Ihmisiä oli aika hyvin varsinkin keikkatilassa, mutta varsinainen väkijoukko tuntu tulevan mestoille Hannibalin alottaessa. Hannibal otti paikan tuttuun tapaan  hyvin haltuun ja keikkaa oli mielenkiintosta seurata loppuun saakka. Jotkut uskaltautu jopa tanssiin Wanhan Tapin keikkatilassa.

Baari oli loppuvaiheessa ihan täynnä ja meno olis varmaan jatkunu aika hyvänä jos olis saanu olla livesettejä pidempään. Odotetusti natsit pysy koloissaan. Kiitos järjestäjille ja esiintyjille! Enemmän tällasta muihinkin kaupunginosiin ja lähiöihin!

– eräs kävijä

Mainokset
Avainsanat: ,
Posted in: POHDINNAT